Välkommen

till min blogg där jag hoppas du hittar intressanta ideer och tar del av min kreativitet.måndag 25 oktober 2010

RENSA

Måste länka till ett mycket bra projekt för hemmen. Har senaste veckorna känt att det är dax att rensa i "röran" igen hemma hos mig. 
Jag läser så ofta jag har tid o möjlighet gärna om Feng Shui - det enkla sättet att skapa hälsa, harmoni o lycka och visst stämmer det. Idag känner jag mer harmoni i mitt hem och kan förundrats över varför vissa prydnader bara har fått stå framme fast jag inte tyckt om dem. Många saker har jag rensat bort och vissa har ersatts med andra. Nu har vissa saker och ting fått sina "rätta" platser. Det är nu dax att rensa igen och då brukar det bli så att några saker får byta plats/tas bort/ändras eller dyligt...det följer liksom bara med i rensningen - lite nyskapande oxå. Jag har ett rum som jag har svårt att få in den där "rätta" känslan i, så jag funderar på att ta hjälp av en vän som jag tycker har liknande smak som jag. Vem vet hon kanske kan hjälpa mig få den rätta rum-känslan.
Tur jag har några dagar ledigt nu för att rensa  :-)
Ha det gott alla
Kram Carina

2 kommentarer:

  1. Det är ju väldigt bra att man kan hjälpa varandra för att få den rätta känslan. har du tänkt på att använda dig av feng shui när du gjuter i betong? Jag såg ett så fantastiskt betong skål som var rund med en skål där man kunde ha vatten eller t ex växter, ett hål där man kunde ha ett värmeljus, en ingjuten ros, en ingjuten vit odlad pärla och allt var från de olika elementen och tänket i feng shui även fast den som hade gjort skålen inte tänkt/visste det. skålen kom från www.herrgardeniladan.se. hälsningar jessica edlund, jallmira

    SvaraRadera
  2. Har inte tänkt så men vilket tips du gett mig. Tack snälla. Kollar in länken också. Det är så kul att få tips o kolla in andras ideer.
    Har tänkt gjort en dörrkrans i det teama och där blanda in min betong...få se om jag lyckas. Hälsningar Carina

    SvaraRadera